Ingen kjenner våre kunders behov bedre enn våre kunder. Deres tilbakemeldinger gjør det mulig for oss å tilpasse våre produkter og tjenester til de enkelte bransjenes behov. 

IF

«Samarbeidet med GSGroup og Spotguardsystemet har gitt bedre resultater enn vi forventet. Gjenfinningsraten har vært strålende og tyveriene av de bilmerkene som er sikret har blitt drastisk redusert. Foruten å levere den rette teknologien for å få jobben gjort har GSGroup både den lange erfaringen og det profesjonelle nettverket som er nødvendig for å gi reelle løsninger på de utfordringene vi har hatt i forbindelse med luksus-SUVer»

www.if.se 

Gjenfinningsraten har vært strålende og tyveriene av de bilmerkene som er sikret har blitt drastisk redusert.
Britt-Marie Stafhammar, If forsikring Sverige, IF

Anko AS

Vi er strålende fornøyd med Guard Systems og TravelLog.

Systemet de leverer er utmerket, og når vi ønsker små modifikasjoner er det ordnet omtrent før vi hadde bedt om det. Opplevelsen med kundeservice er strålende – det er lett å oppnå kontakt og personene er ytterst kompetente. For øvrig står også kundeoppfølgingen til enhver forventning. Vi kan i aller høyeste grad anbefale alle andre til å velge Guard Systems.

www.anko.no

 

Helene Gamst Viken, Regnskapsansvarlig, Anko AS

Høyde-Service Utleie AS

Med FleetSystem kan vi på en enkel måte se hvor mange timer utstyret vårt er i bruk, og vi har muligheten til å til enhver tid lokalisere det gjennom systemet.

www.hoyde-service.no/

Steinar Kaalstad, Daglig leder, Høyde-Service Utleie AS

Ramirent

FleetSystem er helt avgjørende for oppfølging av servicer på maskinene våre.

Systemet gir oss også tilgang til all den dokumentasjonen myndighetene krever ift vedlikehold av vår maskinpark. Vi benytter også systemet TrackGuard fra Guard Systems, og dette systemet gir en meget viktig tyveriforsikring av våre maskiner. Vi er svært fornøyd med hvordan systemene ivaretar driften hos oss.

ramirent-logo

 

Anders Lindbergh, Servicesjef, Ramirent

Tamro AB

FleetSystem har utviklet seg veldig mye gjennom den tiden vi har vært kunde hos Guard Systems.

Tamro føler vi har kunnet påvirke utviklingen ut i fra de bransjespesifikke behovene vi har bl.a. når det gjelder temperaturovervåking og alarmering. Disse funksjonene er avgjørende for oss ift. kvaliteten og tryggheten knyttet til våre produkter.

tamro

Berndt Andersson, Transport og Innkjøpssjef, Tamro AB