GSGroup AS

Nordre Kullerød 5B
3241 Sandefjord

shop@gsgroup.no
kundeservice@gsgroup.no

Ofte stilte spørsmål

Vi hjelper deg om det er noe du lurer på! Les gjerne om ditt spørsmål er besvart under, ellers er det bare å ta kontakt via skjemaet.

Hva er leveringskostnadene for bestillinger fra nettbutikken?

For øyeblikket er det ingen leveringskostnader for online bestillinger. Pr dags dato er det kun leveranser til lokasjoner i Norge som er mulig. Frakt tar normalt 5-7 arbeidsdager fra bestillingsdato, avhengig av sted

Hvilke betalingsmetoder aksepteres i nettbutikken?

Du kan velge mellom PayPal eller kredittkort

Hvor lang er leveringstiden?

Frakt tar normalt 5-7 arbeidsdager fra bestillingsdato, avhengig av sted. Vi sender deg en bekreftelses-e-post når forsendelsen sendes fra vårt lager. 

Hvor sikkert er det å handle i nettbutikken? Er dataene mine beskyttet?

Spotguard.shop bruker en kryptert forbindelse, som gjør det mulig å holde all informasjon som er sendt til eller fra nettstedet vårt privat. Alle dataene dine er kryptert og sikre. Vi i GSGroup følger strenge GDPR-regler når det gjelder behandling av personopplysninger

Hva skjer etter bestilling?
(1) Etter betaling, vil du motta en ordrebekreftelse til din e-post
 
(2) Kundeservice vil behandle bestillingen og ordne frakt av sporingsenheten
 
(3) Du vil motta en e-postvarsling når ordren er sendt ut. E-posten vil inneholde lenker til en enkel trinnvis innstallasjonsveiledning og online produktaktivering.
 
(4) Etter å ha mottatt sporingsenheten,  installerer du det i  objektet, og du kan starte sporingen!
Får jeg en faktura for bestillingen min?

Ja, du vil motta en faktura etter at bestillingen er sendt. Etter at du har lagt inn bestillingen, vil du motta en bekreftelse som bevis for bestillingen. Du kan også se tidligere fakturaer når du logger inn på Min konto.

Hva gjør jeg ved tyveri?

Ved tyveri, kontakter du politiet og vår 24/7 alarmsentral. Vi vil guide deg gjennom trinnene du må ta. Har du et abonnement hvor søkeoperasjoner er inkludert, vil vårt søketeam bli involvert i selve gjenfinningsprosessen. Dersom søkeoperasjoner ikke er inkludert, vil vi sørge for at sporingsenheten blir konfigurert til gjenfinningsmodus og bistå deg for de beste sporingsresultatene.

Er produktene godkjent av forsikringsselskapene?

Våre produkter er FG-Godkjente.

Vi har vært i bransjen siden 1992 og har siden den gang gjennomført mer enn 3500 søksoperasjoner. 

Hvilke verktøy får jeg for å spore gjenstandene mine?

Du får fri tilgang til iOS eller Android-apper ved kjøp av vår løsning. Avhengig av hvilket produkt du har kjøpt vil du ha mulighet til å overvåke objektets posisjon, bevegelsesdeteksjon, inn-/utkjøring av definerte soner og annen informasjon.

Kontakt oss