Spotguard - den sikreste løsningen

Vi har bransjens høyeste gjenfinningsrate

Om du vil vite om motorsykkelen din har blitt flyttet på eller om du vil ha lavere forsikringspremie på bilen din får bli din sak.

Med Spotguard kan du få oppdaterte posisjonsdata rett på din mobiltelefon eller nettbrett, samtidig som du har tryggheten om at Guard Systems vil hjelpe deg med å få din eiendom tilbake dersom den har blitt borte.

Dette kan skje deg

La ikke båtsommeren forsvinne med tyven

Båttyveri og tyveri av outboardmotorer er dessverre en del av vår virkelighet. Med Spotguard og Guard Systems nettverk av profesjonelle søksmannskaper vil dine eiendeler så raskt som mulig komme til rette, og du minimerer både økonomiske og praktiske ulemper.

Kunne dette vært din bil?

Da kan vi hjelpe deg

I Norge stjeles det om lag 2000 biler per år. Over 40% av disse blir ALDRI funnet. Om du blir utsatt for tyveri av din bil, vil Spotguard sørge for at din bil ikke blir en del av denne statistikken. Med Spotguard blir over 90% av bortkomne biler gjenfunnet!

Ut å reise?

Bobiler stjeles som aldri før

Med Spotguards globale dekning og Guard Systems nettverk av partnere vil vi kunne gjennomføre søksoperasjoner i nær sagt hele Europa. Vår erfaring og rekkevidde er din sikkerhet...

Med oversikten i lomma

Posisjoner og systeminformasjon tilgjengelig i App

Objektene dine er mobile, og det er du også. Derfor har vi laget en App for smarttelefon og nettbrett som gir deg full oversikt over de siste posisjonene til alle dine eiendeler med Spotguard. I tillegg får du informasjon om temperatur, batteristatus, presisjon og eventuelle varsler om avvik.