Slik velger du riktig Spotguard

Når du skal kjøpe en Spotguard bør du ta stilling til følgede punkter:

  • Hvilket produkt ønsker du å sikre? Dersom det er en utenbordsmotor er valget enkelt -da velger du Spotguard Outboard. Om det er en bil, bobil, motorsykkel eller anleggsmaskin har vi ulike løsninger og du bør lese videre.
  • Hvilket behov har du selv for å se objektets posisjon i sanntid? Produktene Spotguard Outboard, SpotGuard Plus og Spotguard XL er kun drevet av eget batteri. Dermed avgir de posisjon kun et begrenset antall per døgn. Disse er laget med den hensikt at vi skal kunne spore og gjenfinne ditt objekt dersom det blir stjålet i tillegg til at du får varslinger på appen ved for eksempel bevegelse. Derfor skal du velge en Premium pakke dersom du har behov for å følge med på posisjonen i sanntid. I disse pakkene får du både en batteridrevet og en strømdrevet enhet.
  • Står valget mellom Spotguard Plus og Spotguard XL?  For mange vil Spotguard Plus fungere helt utmerket til formålet. Den gjør jobben vi trenger for å kunne drive søk og gjenfinning. Spotguard XL har lenger batterilevetid, noe som gjør at den kan avgi posisjons-rapport med kortere intervall. Dessuten starter den å rapportere ved bevegelse.
  • HUSK: Det som er unikt med våre løsninger : Våre produkter er ikke kun sporingsenheter. Det som skiller oss ut er vår erfaring med gjenfinning. Vi har egen 24/7 alarmsentral, tett samarbeid med politiet og lang erfaring med søksoperasjoner, både i Norge og Europa.
  • SPOTGUARD APP: I appen kan du se posisjonen til produktet ditt og få forhåndsinnstilte varslinger uansett hvilken løsning du velger. Varslingene kan være ved bevegelse, dårlig batteri, temperatur, vannstand (Outboard), at produktet kommer utenfor gitt geo-sone og mm.
  • I tabellen under kan du se likhetene og forskjellene mellom de ulike løsningene. Dersom du fortsatt er usikker hjelper vi deg gjerne og du kan ta kontakt med oss her

    *Pakken er forsikringsgodkjent fordi den inneholder Spotguard Plus eller Spotguard Outboard.